Wiltrud Knispel - Meditatie Duiven
 

Yoga, meditatie en klankontspanning met een glimlach

 

Wiltrud verzorgt op haar huisadres op maandag en dinsdag, van 19.30 tot  21.00 uur lessen in yoga en meditatie.

De les begint met zachte yoga-oefeningen, waarin geoefend wordt vanuit verinnerlijking en stilte.Vervolgens wordt de stilte verdiept door meditatie (oefeningen), uitgaand van acceptatie en aandacht. Van daaruit kan verstilling ontstaan en zal een zachte, innerlijke glimlach de kans krijgen zich te laten zien.

De les eindigt met een klankontspanning.

 

De les vindt plaats op  Zadelmakerstraat 71 te Duiven, in een groepje van maximaal 4 personen. De kosten bedragen € 10,00.

 

 

Klankontspanning

 

     

 

De klankavonden in Duiven Noord vinden plaats in zaal “C” van de “Samen op Weg”-­kapel, te Duiven. De kosten zijn 13 euro.

 

De klankavonden in Duiven Zuid vinden plaats in de praktijk aan huis op Melrose 83 te Duiven, en worden verzorgd door Yvonne. De kosten zijn 10 euro.

 

Gemberpakking

 

Een gemberpakking is een compres van een gemberextract dat, samen met een warmwaterkruik, op je nierstreek  wordt gelegd. De gember dringt diep door in je lichaam. Dit heeft een reinigende en ontspannende werking. Deze gemberpakking wordt voorafgegaan door een yogales met zachte oefeningen. Tijdens de ontspanning wordt je begeleid met klankschalen en andere instrumenten.  De kosten zijn € 30,-- p.p.

Voor Duiven Noord verzorgt Wiltrud de gemberpakking in kleine groepjes (max. 3 personen)

 

Voor verdere informatie of opgave kunt u contact opnemen met Wiltrud via telefoon 0316-261426 of email wiltrud@yogaduiven.nl of Yvonne via 0316-267331 of yvonne@yogaduiven.nl.

 

Wiltrud KnispelE: wiltrud@yogaduiven.nlT: 0316-261426-Yvonne FreriksE: yvonne@yogaduiven.nlT: 0316-267331